Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожен салон за 147-ца?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кожен салон за 147-ца?

Здравейте, нов съм в форума,а и от скоро собственик на алфа . Искам да сложа кожен салон на алфа 147 4 врати, обаче доколкото разбрах да се вземат от друга алфа седалки с кожа би било проблем заради еърбеците и броя на вратите.Ако може да ме посъветвате или да дадете някакви идеи.Мерси

Здравей,колега и поздрави за избора на автомобил!И така на въпроса,моето предложение е да отидеш до едни автотапицери и да поразпиташ.Ето линк към сайта им http://vilner.eu/ реклама няма да им правя,поразгледай какво могат и какво правят.Ще се радвам ако съм помогнал и ни дръж в течение.
    Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Много добри салони . А някъкви ориентировъчни цени дали има. http://avtotapiceri.hit.bg/ тук също има добри попадения но ще помися още

Comment

Принципно е добра идея за тапицер НО,еърбеците на предните седалки са вградени без капачки (при отваряне тапицерията се разкъсва)
        Търси салон втора ръка.
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
          Принципно е добра идея за тапицер НО,еърбеците на предните седалки са вградени без капачки (при отваряне тапицерията се разкъсва)
          Търси салон втора ръка.
          е все пак се надявам да не се налага да се отварят еърбеците

Comment

Първоначално публикувано от serialsuicide Покажи съобщение
            е все пак се надявам да не се налага да се отварят еърбеците
            Дай боже, ама знаеш ли..,иначе втора ръка ще е по изгодно а може би и по качествено
            Last edited by fred; d.m.y г., 10:06.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Working...
            X